OVER ONS Feestband Coverband Bruiloftband La Stampa

OVER ONS

Coverband La Stampa: Biografie en de leden

Coverband La Stampa is een professionele allround feestband, coverband en bruiloftsband bestaande uit 4 personen:
Wies, Jaap, Guido en Jorrit.

Coverband La Stampa onderscheidt zich als echte feestband en coverband met een zangeres. Coverband La Stampa zijn hun Volendamse roots (Stampvast) nog lang niet vergeten en hebben op die basis van kwaliteitsfeestmuziek een zeer allround repertoire opgebouwd. De band speelt de allergrootste feestkrakers, altijd up-to-date met de nieuwste top40 hits, rock & roll, Engels/Nederlandstalig, ballads, 60’s, 70’s, 80’s, 90’s noem het maar op!

Het motto van coverband La Stampa is: GEGARANDEERD GEZELLIG! Coverband en bruiloftsband La Stampa is uw band voor een supergezellige en over de top geslaagde avond!

 

Feestband, bruiloftband en coverband La Stampa!

Coverband La Stampa: Gegarandeerd gezellig!

 

Coverband La Stampa verstaat de kunst van het feestvieren als geen ander. Het beste bewijs daarvoor is het onverminderde succes van de band. Vanaf het begin in 1991 heeft deze Volendamse feestband een sterke live reputatie. Ze bieden bezoekers keer op keer een topavond.

 

De formatie maakt een goede start onder de naam Stampvast. Met de single ‘Mooi Volendam’ en het gelijknamige album bouwen ze in 1992 landelijke bekendheid op. De daaropvolgende singles ‘Alle Koeie Ooi’, ‘Straatmuzikant’ en ‘Over 100 Jaar’ versterken haar reputatie als dé feestband en coverband van Noord-Holland. Stampvast wordt gevraagd als headliner op vrijwel elke kermis in de provincie en de bruiloft agenda stroomt vol.

 

In 1999 verandert de band, na een personeelswisseling de naam Stampvast in coverband, feestband en bruiloftsband La Stampa. Onder die naam nemen ze de single ‘Maxima’ op. Er volgen verscheidene tv optredens, waaronder in Barend & Van Dorp en Life & Cooking van Carlo en Irene. Ook is coverband, feestband en bruiloftsband La Stampa vaste gast in de live-ontbijtshow van Rob Stenders. Daar moeten de bandleden de single met de hoge noten steevast om 6 uur ’s ochtends uit de kelen persen!

 

Al die tijd blijft coverband, feestband en bruiloftsband La Stampa een van de meest succesvolle feestbands en bruiloftbands uit Noord-Holland. Ze onderstrepen die status nog eens met het succes van de single ‘Come Back My Love’ in 2005. In 2008 brengt de feestband de single ‘Breakaway’ uit met daarop nieuwe versies van Breakaway, Locomotion en Heaven. Er staat ook een eigen versie op van dé kermishit van 2008: In Je Blote Kont. In 2014 werd de kermishit ‘Zet het bier maar vast koud’ gelanceerd, gezongen door gitarist/zanger Guido, gevolgd door de single ‘Shout’ in 2015.  In 2016 zijn tijdens carnaval drie muziekvideo’s gemaakt, met een glanzende hoofdrol voor zangeres Wies Blokker, die momenteel coverband La Stampa aanvoert. Eind 2016 heeft coverband en bruiloftsband La Stampa een heuse ‘Zwarte Piet’-single met clip opgenomen onder de titel ‘GOUD!!’. Voor het kermisseizoen van 2017 werd een krachtige feestsingle opgenomen: Alle Glazen Hoog!

Naast zangeres Wies Blokker vinden we op gitaar Guido Schaake. De drums worden al 17 jaar beroerd door Jorrit Lengers. Uit de tijd van Stampvast resteert alleen toetsenman/zanger Jaap Tol, die nog lang niet van plan is om van zijn werk weer zijn hobby te maken.

 

Feestband, bruiloftsband en coverband La Stampa speelt intussen lekker verder. Vroeg of laat komt u ze vanzelf tegen op een kermis, bruiloft of ander feest. Coverband La Stampa speelt iedere zaal plat!

Feestband en Coverband La Stampa JAAP
Jaap